skip to Main Content
Menu
”De Skjulte Kvindelige Ledere”, Sydfrankrig Den 28. August – 1. September 2023

”De skjulte kvindelige ledere”, Sydfrankrig den 28. august – 1. september 2023

Måske føler du dig kaldet til og nysgerrige på ”De skjulte kvindelige ledere”? Kvinderne der bragte vidensbyrd. Under denne spirituelle rejse i Sydfrankrig åbenbares historien om de første kvindelige ledere og den rolle de havde. Du følger i sporet af Maria Magdalene og det større følge, der kom til Sydfrankrig i år ca. 40.

Glæd dig til en intens rejse ved vandet, der nærer din imagination, til du sidder på toppen af bjergmassivet, hvor du modtager inspiration for at være i det ’indre rum’ og nære din intuition. Du er med på en ydre, såvel som indre rejse og bor ved foden af bjergmassivet, der gennem tiderne har været sted for dyb personlig transformation og forløsning.

Læs hele programmet her og sikrer dig en plads 

Følgende er et uddrag fra bogen ”Vandringen”

Maria Magdalene grotten i Sydfrankrig

”Grotten er halvdunkel. Der er flere statuer. Da jeg vender mig mod indgangspartiet, lægger jeg mærke til de eventyrlige glasmosaikker. Især det ene af dem. Mosaikken er i strålende farver, lader dagslyset passere igennem og danner mangefarvede stråler inde i grottens douche belysning. Jeg læner mit hoved tilbage, ser nærmere på mosaikken. Det er fyldt med symboler. Maria Magdalenes symboler. Kraniet, nardusolien og korset. Det levende kors. Der er en tekst i den smukke glasmosaik. Jeg tyder teksten, men den er næsten gemt væk inde i billedet. Det er svært at læse: Jusqu’á la fin des temps, on dira ce qu’elle a fait. Indtil verdens ende vil vi fortsætte med at fortælle, hvad hun var vidne til, samt hvad hun har udrettet! Der er også en kongekrone, gylden og strålende, gemt i mosaikken”

Følgende er et uddrag fra bogen ”Vand til Vin”

”I den pittoreske badeby Saintes-Maries-de-la-Mer ankom båden med de første pionerer. Den gamle befæstningskirke er dedikeret til Maria’erne af havet. I dag venter her et ganske specielt møde med Den Sorte Madonna, Sara, der mest af alt minder om den indiske gudinde Kali. At Maria Magdalene kom netop til Provence, Saintes-Maries-de-la-Mer, tilskrives, at romerne hjalp de første kristne til Sydfrankrig. Provence var romernes første provins i Sydfrankrig, deraf navnet Provence. Legender fortæller, at Saintes-Maries-de-la-Mer rummede et af de vigtige Artemis-templer. Måske var det derfor, at Maria Magdalenes båd ankom netop her? Ligeledes fortælles det, at under kirken, og bygget til ære for Maria Magdalene, gemmer brønden sig”

Vi lever i en tid, hvor vi måske mere end nogen sinde før har brug for at åbne helt op for det feminine – den kvindelige visdom – Maria energien. Og at blive bestyrket i hvert skridt på vores indre vej – livets dans – for at kunne træde frem med en tydelighed og stråle sjælsessensen.

På rejsen ”I sporet af de første kvindelige ledere” får du næring på flere planer: Levende fortælling fra Det Hellige Land og Frankrig med transformerende ’billeder’ og historier. Indsigt integreres og transformeres til hjertes visdom ved dybe healings meditationer.

Maria Magdalene fulgte Jesus og blev i 2016 erklæret ”Apostlen over alle Apostle. Maria Magdalene, fulgte Jesus og Disciplene i Det Hellige Land. Maria Magdalene bringer ”Kærlighedens Budskab” til Sydfrankrig med sin broder Lazarus og søsteren Martha. Maria Magdalene lod sig transformere af kærlighedens budskab, trådte frem, handlede fra hjertet og bragte videns byrd om den spirituelle lære og hjertets visdom.

Glæd dig til en Gralsrejse, et spirituelt løft ind i En Ny Tid!

Kan du mærke nu, at du bare må være med på dette Gralskursus

Back To Top