skip to Main Content
Menu
Juletiden -’Hellige Nætter’ – Det Nyt år

Juletiden -’Hellige Nætter’ – det Nyt år

For en del år siden hørte jeg første gang om ‘De tolv Hellige Nætter’. Dog tænkte jeg ikke videre over det. Imidlertid blev ‘De tolv Hellige Nætter’ ved med at ‘dukke op’.

Min nysgerrighed var vakt og jeg følte en tilskyndelse til at undersøge hvad ‘De tolv Hellige Nætter’ er. Jeg var meget forbeholden som indgangsvinkel. Men ved at studere de ’Hellige Nætter’ og afholde retræter med netop dette tema, skete der noget. For hvert år jeg har arbejdet med ’de Hellige Nætter’ er der et nyt slør der forsvinder. ’Noget’ bevæger sig op gennem jorden for at blive mere synligt!

Igennem de sidste fire år har jeg arbejdet dedikeret på at udarbejde et arbejdshæfte over ‘De tolv Hellige Nætter’. Min indsats har båret frugt og der er nu en e-bog, der giver en grundig viden om emnet. Af personlig erfaring og fra dem der allerede har arbejdet materialet ved jeg, hvor nærende og givende det er, at bære denne indsigt ind Juletiden. Det er den viden, jeg gerne vil dele med dig.

De tolv Hellige Nætter er kort fortalt inspiration om livshjulet, den mørke tid og Julen og hvordan vi kan få en glædesfyldt og fredfyldt Jul – med tanke for, at disse mørke nætter, er en særlig tid, der kan være grobund for at så frø til det kommende nye år.

De Tolv Hellige Nætter starter Julenat, natten mellem den 24. og 25. december og tolv dage frem til den 6. januar – Hellige Trekonger. Men som alt i livet er der en tid til forberedelse og det sker i adventstiden og med adventstrinene. Og, fra den 13. december på Lucia dag, kan du med fordel påbegynde de forberedende ’Hellige Nætter’.

Når du har intention på de Hellige Nætter, transformeres Julen og glædens budskab og Julen får en endnu dybere betydning. Jovist, første år du arbejder med de Hellige Nætter, synes idéen, tanken, materialet måske lidt ’fjernt’, men giv tid, frø plantes og næste år vil du erfare, at det giver endnu mere mening. Bare vent og se.

Hvis du er nysgerrig, lyt til den korte introduktion og læs mere.

 

Køb Hellige nætter produktet her

Back To Top